سوختن سیم کارت مسئله ای است که شاید برای شما هم پیش بیاید و این موضوع می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. سوختن سیم کارت مشکلی است که ممکن است هر چند سال یکبار و یا شاید هر چند ماه یکبار برای برخی مشترکین پیش بیاید و از آنجایی که سیم کارت مهم ترین بخش گوشی است. در واقع گوشی بدون وجود سیم کارت هیچ کارکردی ندارد. راه های زیادی برای آسیب دیدن سیم کارت وجود دارد. ولی اگر سیم کارت بسوزد باید آن را تعویض نمایید. اما چطور بفهمیم سیم کارت سوخته؟
علائم زیادی وجود دارد برای اینکه بدانید سیم کارت شما سوخت است یا خیر؟ و اگر با هریک از این علائم رو به رو شوید می توانید بگید سیم کارت شما سوخته است. لازم به ذکر است که مسئولان مخابراتی اعلام کرده اند که ممکن نیست هیچ سیم کارتی بی دلیل بسوزد. درکل سیم کارت ها نیز مانند هر وسیله دیگری طول عمری دارند که عوامل مختلفی از جمله نگهداری و میزان مصرف و نحوه استفاده در آن تاثیر گذار می باشد.
چطور بفهمیم سیم کارت سوخته ؟ دلایل سوختن سیم کارت
برای پاسخ به این که چطور بفهمیم سیم کارت سوخته باید گفت که تعداد مکالمات و پیامک های دریافتی و ارسالی و میزان خاموش و روشن کردن سیم کارت در کاهش عمر آن تاثیر گذار است. معمولا سیم کارت شما زمانی می سوزد که صحیح از آن استفاده نشود. صدمه فیزیکی، وارد و خارج کردن سیم کارت ناگهانی و هنگامی که گوشی روشن است و وارد کردن pin های اشتباهی، تماس با رطوبت و یا قرار گرفتن در معرض نور خورشید، آسیب دیدن صفحه طلایی پشت سیم کارت در اثر چربی و یا گرد و غبار از عوامل خرابی و تبدیل سیم کارت به سیم کارت سوخته هستد.
همچنین قرار دادن سیم کارت ها در محیط های مانند نزدیک تلویزیون و رایانه به دلیل مغناطیسی بودن این محیط ها باعث سوخت سیم کارت می شوند. افتادن و ضربه خوردن گوشی نیز می تواند بر آسیب دیدن سیم کارت تاثیر بگذارد. از دیگر دلایلی که ممکن است باعث تبدیل سیم کارت شما به سیم کارت سوخته شود؛ گوشی های غیر استانداری است که ولتاژ ها را به مقدار استاندار و یا به شکل صحیح به سیم کارت منتقل نمی کنند؛ بنابراین هنگام خرید گوشی به این موضوع نیز توجه کنید.
نشانه های سوختن سیم کارت چیست؟
چطور بفهمیم سیم کارت سوخته ؟ به طور کلی سه مشخصه مهم نشان دهنده چطور بفهمیم سیم کارت سوخته می باشد:
- اول اینکه سیم کارت شما آنتن نمی دهد.
- دوم اینکه در صورتی که گوشی روشن است زمانی که با آن تماس حاصل می کنید پیغام خاموش بودن تلفن همراه را می شنوید.
- مورد آخر هم اینکه به روی گوشی خود، پیامی حاوی نداشتن سیم کارت را مشاهده می کنید که این پیام در گوشی های مختلف، متفاوت است.
بنابراین در جواب چطور بفهمیم سیم کارت سوخته باید گفت در ابتدا این سه مشخصه را بررسی نمایید. اگر سوختن سیم کارت ناشی از پر شدن کانتر باشد، پیام سوختن سیم کارت را به روی گوشی مشاهده نمی کنید. در ادامه اگر بخواهیم در مورد عمر مفید سیم کارت ها صحبت کنیم، باید گفت نمی توان عمر مشخصی را برای آنها تعیین کرد؛ اما به طور کلی عمر مفید آنها را چیزی در حدود پنج سال در نظر می گیرند ولی همانطور که گفتیم عوامل متعددی باعث سوختن و آسیب دیدن سیم کارت می شود. از دیگر نشانه های سوختن سیم کارت می توان به موارد زیر اشاره کرد:
عدم نمایش مخاطبین
در خصوص این که چطور بفهمیم سیم کارت سوخته ؟ باید گفت اگر مطمئن هستید که مخاطبین خود را در فضای سیم کارت ذخیره کرده اید؛ اما در برنامه تماس ظاهر نمی شوند به تبدیل شدن سیم کارت خود به سیم کارت سوخته شک کنید.
تماس ها و پیامک با تاخیر همراه است
گاهی پیش می آید که تماس های شما مدام قطع می شوند و همچنین پیامک های شما به درستی ارسال نشده و در پوشه اوت باکس گیر کند. در این صورت سیم کارت شما نسوخته و تنها آسیب دیده است؛ اما در صورت ادامه این مشکلات ممکن است مجبور شوید سیم کارت خود را تعویض کنید.
Pin کد درخواست می شود
مورد دیگر در رابطه با چطور بفهمیم سیم کارت سوخته این است که معمولا زمانی که گوشی را راه اندازی می کنید پین کد از شما خواسته می شود که مربوطه به امنیت سیم کارت است. اگر مکرر این پین از شما خواسته شد می تواند سیم کارت شما را به سیم کارت سوخته تبدیل کند.
نشانه های آسیب دیدن سیم کارت
در مورد این که چطور بفهمیم سیم کارت سوخته باید گفت همانطور که گفته شد گاهی فقط سیم کارت آسیب دیده و نسوخته است. نشانه های آسیب دیدگی سیم کارت را در زیر بررسی می کنیم:
- فعال شدن حالت هواپیما: به طور معمول این حالت را در گوشی به طور دستی فعال می کنیم؛ اگر متوجه شدید این حالت به صورت خودکار فعال می شود به آسیب دیدگی سیم کارت خود شک کنید.
- کیفیت صدا در مکالمه تلفنی بد است: یکی دیگر از نشانه های آسیب دیدگی سیم کارت، این موضوع است که کیفیت صدا هنگام تماس پایین می آید. مثلا زمانی که با کسی تلفنی صحبت می کنید؛ صدای طرف مقابل نامفهوم و بد است.
- سیم کارت شناسایی نمی شود: این حال زمانی که سیم کارت سوخته نیز پیش می آید ما در صورتی که سیم کارت آسیب هم دیده باشد ممکن است سیم کارت شناسایی نشود؛ یعنی زمانی که شما در تنظیمات گوشی می روید هیچ سیم کارتی وجود ندارد. اگر سیم کارت قابل تشخیص باشد، نام اپراتور در آن قسمت قابل مشاهده است.
- مشکلات باتری: اگر باتری شما ضعیف شده و دائما نیاز به شارژ دارد نیز ممکن است مشکل در سیم کارت وجود داشته باشد. اگر مطمئن شدید مشکل از خود باتری نیست، به سیم کارت نیز شک کنید.
⇐ وام خودرو فوری ⇒
کلام پایانی چطور بفهمیم سیم کارت سوخته ؟
در این مطلب به بررسی این که چطور بفهمیم سیم کارت سوخته ؟ پرداختیم. سیم کارت ها بخش مهم و جدانشدنی از موبایل هستند و موبایل ها نیز بخش جدانشدنی از زندگی روزمره ما هستند که اکثر کار های ما به آنها گره خورده است. بنابراین سیم کارت ها در زندگی ما نقش پر رنگی دارند. در این مقاله به دلایل سوختگی سیم کارت پرداختیم. همچنین دانسیم چطور بفهیم سیم کارت سوخته است. بنابراین با رعایت نکات گفته شد به سلامت سیم کارت خود کمک کنید.
سوالات متداول در مورد چطور بفهمیم سیم کارت سوخته ؟
- عمر مفید سیم کارت ها چند سال است؟ نمی تواند به طور دقیق گفت چرا که به عوامل مختلفی بستگی دارد اما چیزی حدود 5 سال عمر مفید دارند.
- مهمترین مشخصه که بفهمیم سیم کارت سوخته است، چیست؟ سه مشخصه مهم دارد که شامل نداشتن آنتن گوشی، پیام خاموش بودن سیم کارت هنگام تماس با آن و نداشتن پیام سیم کارت روی گوشی می باشد.
- از نشانه های آسیب دیدن سیم کارت به چه مواردی می توان اشاره کرد؟ طول عمر کوتاه باتری، نداشتن پیغام سیم کارت و فعال شدن حالت هواپیما از این موارد می باشد که در نهایت می تواند به تبدیل سیم کارت به سیم کارت سوخته موثر باشد.